Четвер, 25 квітня 2024, 08:47
Повна версія сайту
;

В поліції розказали подробиці затримання голови ОТГ на хабарі

11:01 28.02.2019    Коментарі  
 

В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою Деснянського гарнізону, поліція «на гарячому» затримала голову однієї з об’єднаних територіальних громад Чернігівської області.

Посадовець вимагав та одержав від представника комерційного товариства неправомірну вигоду в розмірі 1 тисячі доларів США за виділення земельної ділянки поблизу селища площею 0,15га під розміщення автозаправної станції.

Операцію провело управління захисту економіки за процесуального керівництва військової прокуратури Деснянського гарнізону.

Предмет неправомірної вигоди вилучено. Голову  затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

27 лютого військовий прокурор Центрального регіону України оголосив про підозру голові територіальної громади у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає