П'ятниця, 19 квітня 2024, 06:01
Повна версія сайту
;

Пошуки затонулих рибалок у Куликівському районі тривають

12:09 11.03.2019    Коментарі  
 

Незважаючи на плюсову температуру та неодноразові застереження рятувальників, любителі підлідної риболовлі нехтують правилами безпеки і виходять на тонку кригу водойм.

9 березня о 14:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Авдіївка Куликівського району на р. Десна провалилися під тонку кригу рибалки.

Того дня на водоймі знаходились 4 мешканці обласного центру, троє з яких 1951, 1954 та 1957 року народження опинилися в крижаній воді. Один з рибалок зміг вибратися на берег, ще один намагався врятувати чоловіків, проте зусиль виявилося недостатньо й він ледве сам не потонув. Нажаль, рибалки 1951 та 1957 року народження потонули.

10 березня для проведення пошукових робіт були залучені фахівці відділення підводного розмінування групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення, 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Куликівка У ДСНС України у Чернігівській області, водолази Чернігівської обласної водолазно-рятувальної станції. Загалом для проведення пошукових та інших невідкладних робіт залучено 14 чоловік, 4 одиниці техніки та 1 моторний човен. Тіла потопельників не виявлено, пошукові роботи тривають.

З огляду на це, рятувальники звертаються до громадян та любителів рибалки з проханням: не виходьте на тонку кригу водойм, слідкуйте за розвагами дітей.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає