Субота, 27 квітня 2024, 05:06
Повна версія сайту
;

"Нацкорпус" влаштував акцію під час візиту Порошенка до Чернігова з гаслами "де відрубані руки?"

15:12 13.03.2019    Коментарі  
 

Члени партії "Національний корпус" влаштували 13 березня акцію в Чернігові, куди прибув президент Петро Порошенко. Активісти знову вимагають покарати учасників корупційних оборудок в "Укроборонпромі" та звітувати про перебіг розслідування кримінальних справ.

"Нацкорпус" зібрав своїх однодумців біля Катерининської церкви, щоб поставити питання Порошенкові. Учасники акції скандують "Свинарчуків за грати!", "Де відрубані руки?" та "Слава Україні!"

Головна вимога "Нацкорпусу" – ув’язнити звільненого з посади заступник секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина. Журналісти з’ясували, що ці особи можуть мати стосунок до розкраданнях в "оборонці".

Щодо Порошенка, то в Чернігові він брав участь у Раді регіонального розвитку. 

Відео виходу Порошенка з'явилося на його Facebook-сторінці. Він прийшов повз "Нацкорпус" під вигуки: "Ганьба!" та "Ху*ло!" і відмовився відповідати на запитання учасників акції.

До церкви людей пропускають тільки через металошукач. В центрі Чернігова чергує чимало поліції. 

Через певний час "Нацкорпус" розійшовся, оскільки учасники акції не могли підійти близько до Порошенка та виголосити свої вимоги. Проте в організації кажуть, що оголосять свої вимоги дистанційно.

https://24tv.ua

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає