Середа, 24 квітня 2024, 21:10
Повна версія сайту
;

Нардепа Березенка викликали на допит в поліцію по справі про підкуп виборців

08:59 14.03.2019    Коментарі  
 

Національна поліція викликає на допит народного депутата від Блоку Петра Порошенка Сергія Березенка по справі про підкуп виборців.

Про це написав у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

За інформацією журналіста, звернення від Нацполіціі надійшло вчора у Верховну Раду. Нардепа викликали на допит в Головне слідче управління Нацполіціі на 18 березня, о 10:00. “Згідно з повідомленням, справу щодо підкупу відкрито в ЄРДР 6 лютого”, – зазначив Бутусов.

При цьому журналіст вважає, що справа по Березенку не має жодних перспектив до виборів.

“Він народний депутат, сам він нічого не роздає, зрозуміло, процедура складна, а він недоторкана особа, і нічого з ним поліція зробити не має права. Виклик на допит – це політична демонстрація. СБУ веде справу про підкуп виборців проти депутатів “Батьківщини”, оприлюднені вже факти, докази. І там депутат Дубіль не з’являється взагалі на допити. А тепер МВС заявляє про схеми підкупу виборців з боку БПП”, – пише Бутусов.

Раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що народний депутат, заступник голови фракції “Блок Петра Порошенко” Сергій Березенко фігурує в кримінальних справах, відкритих за фактом підкупу виборців. Його називають організатором схем. Сам Березенко відкинув всі звинувачення.

inforesist.org

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає