Четвер, 28 березня 2024, 18:09
Повна версія сайту
;

Інвестори мають плани на будівництво біля "льотки" в Чернігові

11:44 14.03.2019    Коментарі  
 

У Чернігові з'явилися інвестори, які мають плани щодо забудови окремих частин території в районі вулиць Староказарменої, Стрілецької, Волковича та Олега Кошового. На березневу сесію міськради винесли питання щодо надання управлінню архітектури дозволу на розробку проекту детального плану території в районі цих вулиць.

Про це йдеться у проекті рішення міськради.

Найбільш привабливою для інвесторів є територія в районі вулиць Стрілецької, Староказарменої та дороги, що з’єднує вулиці Стрілецьку та Курсанта Єськова - так звана «бетонка».

Однією з основних умов розроблення проекту детального плану території в цьому районі є врахування можливості влаштування вулично-дорожньої мережі та розміщення в цьому районі об’єктів соціального призначення, особливо дитсадка чи медзакладів.

Також інвестори мають плани щодо території в районі вулиць Волковича, Олега Кошового та території 171 Чернігівського ремонтного заводу.

Частиною земельних ділянок та будівель тут користуються державне підприємство «171 Чернігівський ремонтний завод» та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Тому ця територія може бути освоєна лише частково.

Однією з основних умов розроблення проекту детального плану в цьому районі також є врахування інтересів міста щодо влаштування вулично-дорожньої мережі та розміщення об’єктів соціального призначення.

Як повідомляють в управлінні архітектури, ще у 2018 році їм виділили 500 тисяч гривень на розробку проекту детального плану території всіх перелічених вулиць.

https://www.0462.ua


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає