П'ятниця, 29 березня 2024, 02:30
Повна версія сайту
;

Для шукачів роботи в Чернігові створили карту актуальних вакансій

12:39 14.03.2019    Коментарі  
 

Ідея відобразити заявлені роботодавцями вакансії на карті міста у фахівців з рекрутингу Чернігівського міського центру зайнятості з'явилась завдяки самим шукачам роботи. Адже багатьох з них цікавлять вакансії в конкретних районах міста, а дехто бажає працювати «поближче до дому».

Реалізувати ідею допоміг онлайн-сервіс Google - "Мої карти". Відтепер всі заявлені роботодавцями до центру зайнятості вакансії відображаються за адресою місця роботи і доступні для перегляду всім користувачам мережі Інтернет за посиланням: http://u.to/S1k_FA  Карту вакансій також можна знайти в мережі «Фейсбук» на сторінці "Вакансії м. Чернігів та області".

Стараннями рекрутерів карта регулярно поповнюється новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади і роботодавця, його контактні дані, заявлені вимоги до кандидата, розмір обіцяної зарплатні та інші коментарі від подавача вакансії. Пошук роботи можна здійснювати за будь-яким із вказаних параметрів - достатньо розпочати введення ключового слова в рядку пошуку.

Все більше шукачів роботи користується Картою вакансій, стабільно зростає кількість її переглядів. Так, протягом минулого тижня, карту переглянуло вже понад 1,5 тис.  користувачів. 

Не залишилася поза увагою й інша категорія клієнтів служби зайнятості – роботодавці. Їм фахівці пропонують скористатися іншою Картою, на якій відображено дані дослідження Чернігівського обласного центру зайнятості щодо резервів робочої сили та вільних приміщень для організації виробництва. Її також можна знайти в мережі «Фейсбук» на сторінці "Вакансії м.Чернігів та області".


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає