П'ятниця, 19 квітня 2024, 02:45
Повна версія сайту
;

Погоджувальна рада затвердила перелік питань березневої сесії Чернігівської міської ради

16:37 14.03.2019    Коментарі  
 

Засідання Погоджувальної ради перед сороковою сесією Чернігівської міської ради сьомого скликання, яка запланова на 21 березня, відбулося в Чернігівській міській раді сьогодні, 14 березня.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко уточнив на Погоджувальній раді, що перенесення сесії з традиційних дат на більш ранні числа місяця пов’язане з виборчим процесом та доцільністю розведення в часі цих двох подій.

Також він вкотре закликав депутатів відкрито висловлювати як у депутатських комісіях, так і особисто йому всі зауваження та пропозиції щодо проектів рішень. Але попросив робити це заздалегідь, щоби була можливість узгодити позиції й напрацювати більш якісне спільне рішення.

- Ми повинні виходити в сесійну залу з консенсусною позицією і показати, що для нас Чернігів – понад усе, - наголосив міський голова.

Рада погодила проект порядку денного сесії та відповідні проекти рішень до них. Ознайомитися з ними можна на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі «Публічна інформація».


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає