Субота, 20 квітня 2024, 08:55
Повна версія сайту
;

У Чернігові побував кандидат в Президенти Юрій Дерев’янко

16:39 14.03.2019    Коментарі  
 

Вчора у Чернігові побував кандидат в  Президенти України, очільник політичної партії «Воля» Юрія Дерев’янко. 45-річний нардеп каже, приїхав, щоб презентувати свою програму «Код нової країни», та поспілкуватися з виборцями.  

6-та вечора 13 березня. У конференц-залі готелю Reikartz збираються люди.

 Олена Маковій учасниця зустрічі

«Мені дуже цікаво побути на цій зустрічі, розібратися в деяких питаннях і задавати витання кандидату в Президенти Мені близька позиція. Мені близька позиція людей. Які вболівають за нашу державу»

Жана Ворона учасниця зустрічі

«В мене є деякі питання, на які ми дискутуємо з моїм чоловіком, бо він входить до цієї партії, на деякі питання він мені не може відповісти, і якщо Юрій сам не розповість про ці питання в своїй промові, то я обов’язково їх задам»

Олександр Рєшетніков член партії «Воля»

«Приїхав з міста Бахмач спілкуватися з Деревянком. Людина – молода, перспективна. Ну ставлю на нього».  

Юрію Дерев’янку – 45 років. Має дружину та трьох дітей. Має дві вищі освіти. 15 років мав власний бізнес в сфері ІТ-технологій. Народним депутатом від мажоритарного округу №87 вперше обраний у 2012 році. Після Майдану заснував власну політичну партію «Воля». Вона через 3 роки об’єдналася із «Рухом нових сил Михайла Саакашвілі», а за рік із цього партнерства вийшла. Кандидатом в президенти його висунули на з’їзді партії 27 січня. Наразі Юрій Дерев’янко – діючий позафракційний депутат Верховної Ради, голова підкомітету з питань запобігання та протидії корупції.

За декларацією кандидата за 2017 рік, він володіє двома земельними ділянками загальною площею 2870 м кВ, житловим будинком у 637 кв м. Квартирами в Києві та Ялті. В нього три автівки. У 2017-му у Верховній Раді він заробив 493 тисячі гривень. Готівкою задекларував 177 тисяч гривень, 1 млн. 358 тис. євро та більше 2 млн 800 тисяч доларів. Статки, каже нардеп, заробив, коли займався бізнесом.

Юрій Дерев’янко кандидат в Президенти України

«Жодної копійки я не виграв в казіно, в лотерею, чи заробив десь на базарі. А всі мої гроші, які я заробив, приходили на український банк, з них я платив податки, все чисто і прозоро».

На зустріч із виборцями Юрій Дерев’янко запізнився більше, ніж на 40 хвилин.

«Затримався на ТСК, яка формально сьогодні розслідує злочини про розкрадання в українській армії».  

«Вся програма про, яку я зараз буду говорити, спрямована на те, щоб швидко це усе демонтувати, і мати зовсім інший сценарій. Виникає питання,я к це зробити? 0022 Ми маємо забрати у них, у олігархів, перше – це монополію на економіку. Друге – монополію на формування влади. Третє – монополію на засоби масової інформації. І 4-те – монополію на політику. Тобто нам треба зробити оцих базових 4 кроки. Прибрати всі штучні монополії, які сьогодні штучно створені – там має бути конкуренція. Конкуренція, конкуренція. Має бути ринок», - сказав Юрій Дерев’янко.

Володимир Андрійченко керівник чернігівського осередку ГО «Комітет виборців України»

«Оцінюючи бажання змінити щось – це добре, але ми маємо зважати на те, які повноваження має Президент.

З приходом Порошенка Україна стала парламентсько-президентською державою. Фактично були до мінімуму зведені повноваження президента – це силовий блок, зовнішня політика і фактично нагородження.

Чи може президент за рік чи за півроку подолати корупцію? В принципі в Україні створені всі передумови, антикорупційні органи, але ми всі бачимо як вони працюють, тому знов-таки в таких речах говорити не доводиться про загальну реальність цієї програми».  

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає