П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:10
Повна версія сайту
;

У Чернігові штрафують за продаж молока в пластикових пляшках

11:58 19.03.2019    Коментарі  
 

Через порушення правил продажу молока з початку лютого 2019 року в Чернігові офіційно притягли до адміністративної відповідальності 13 людей. Відповідно до закону, продавати молоко на ринках можна лише в скляному, глиняному, глазурованому, алюмінієвому, емальованому посуді. 

Про це повідомив Юрій Павлішен, начальник  управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, у відповіді на петицію про заборону продажу на міських ринках молока у пластикових пляшках.

"У період з 01 лютого 2019 року та по теперішній час було проведено 345 бесід, розклеєно попереджень у формі листівок - об’яв 55", - йдеться у повідомленні.

З лютого через порушення до продажу не допустили 234 літри молока. 

У петиції чернігівка Тетяна Авраменко скаржилася на те, що на ринках закривають очі на продаж молока в пластикових пляшках.

У Держспоживслужбі відповіли, що з цього питання на ринку розміщають спеціальні листівки,з продацями молока проводять лекції, після чого продавці підписуються у спежурналах.

Порушники отримують штрафи. Раніше, у коментарі UAЧернігів Володимир Талаш, завідувач лабораторії ринку «Нива» №2, сказав про те, що його розмір - 51 гривня.

https://www.0462.ua


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає