Субота, 20 квітня 2024, 01:37
Повна версія сайту
;

У Чернігівській області під час пожежі житлового будинку 54-річний чоловік отримав опіки

13:51 21.03.2019    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 3 пожежі у житловому секторі громадян, під час яких одну людину травмовано.

Так, 20 березня о 19:15 до Служби порятунку "101" Новгород - Сіверського району надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Буда - Вороб'ївська. За викликом, до місця події оперативно прибули вогнеборці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області та сільські вогнеборці. На час їх прибуття вогнем було охоплено дах житлового будинку. Спільними діями вогнеборців пожежу о 20:40 локалізовано та о 21:00 остаточно ліквідовано. Під час пожежі 54-річний чоловік, який проживав у будинку, отримав опіки І ступеня верхніх кінцівок та обличчя. Від госпіталізації він відмовився. Вогнем знищено покрівлю на площі 35 кв.м, пошкоджено перекриття на площі 20 кв.м.

Ймовірною причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації приладів пічного опалення.

У зв`язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем та дотримуйтесь правил пожежної безпеки в побуті. Пам'ятайте, що Ваше  та життя оточуючих Вас людей залежить лише від Вас самих!


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає