П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:47
Повна версія сайту
;

Упродовж минулого тижня рятувальники Чернігівщини 141 раз залучались до ліквідації надзвичайних подій

12:37 25.03.2019    Коментарі  
 

Упродовж минулого тижня вогнеборці підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідували 104 пожежі, 27 з яких виникло в житловому секторі громадян, 1 на транспорті, 69 в природних екологічних системах. У вогні загинуло 4 особи. Трагічні випадки мали місце у селах Сокиринці та Калиновиця Срібнянського та Варвинського районів, містах Бобровиця та Чернігів. Під час пожежі у с. Буда-Вороб'ївська Новгород-Сіверського району отримав опіки І ступеню верхніх кінцівок та обличчя 53-річний чоловік.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення у встановленому порядку знищено 23 ручні гранати Ф-1 та 5 артилерійських снарядів калібром 85 та 152 мм. Вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни були виявлені у лісових масивах та відкритих територіях біля с. Виблі Куликівського, смт Парафіївка Ічнянського районів та на території Вознесенської сільської ради Чернігівського району.

Крім того, підрозділи У ДСНС України у Чернігівській області 32 рази залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт, а саме: 2 - проведення пошукових робіт, 2 - надання допомоги медичним працівникам, 1 - надання допомоги працівникам поліції, 1 - утилізація ртуті,  10 - прибирання повалених дерев, 11 - надання допомоги населенню через складні погодні умови, 1 - надання допомоги населенню, 3 - буксирування транспортних засобів, 1 - деблокування постраждалого під час дорожньо-транспортної пригоди.

Щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області на чергуванні перебувало 198 чоловік особового складу та 60 одиниць основної і спеціальної техніки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає