П'ятниця, 29 березня 2024, 11:29
Повна версія сайту
;

Перед сесією облради розпочалися засідання комісій

15:53 29.03.2019    Коментарі  
 

Цієї п’ятниці, 29 березня, в обласній раді відбулися засідання 10 профільних постійних комісій, під час яких депутати попередньо обговорили та проаналізували проекти рішень, що запропоновані розробниками до розгляду на пленарному засіданні чергової сімнадцятої сесії найвищого органу представницької влади на Чернігівщині.

Серед питань, які пропонуються депутатам для затвердження, - звіт голови про діяльність обласної ради та інформація прокурора області, низка проектів щодо внесення змін до чинних обласних програм, які стосуються соціальної підтримки учасників АТОООС, членів їх сімей, бійців-добровольців, забезпечення цивільного захисту, підтримки і розвитку інформаційної та видавничої сфер, а також туристичної галузі, охорони навколишнього природного середовища Чернігівщини.

Разом із тим членами постійних комісій розглянуто звіт про виконання місцевого бюджету, потужний блок питань стосовно раціонального використання та відтворення природних ресурсів Придесення, землеустрою, розпорядження об’єктами комунальної власності, розподілу орендної плати комунальним закладам і громадським організаціям, а також депутатські запити щодо вирішення нагальних проблем територіальних громад області та їх жителів.

Крім того, на засіданнях постійних комісій депутати обговорили і чимало питань, передбачених річним планом роботи обласної ради.

Загалом же депутати у ході роботи в постійних комісіях обласної ради опрацювали понад 60 проектів рішень. Остаточно перелік питань порядку денного майбутнього пленарного засідання сімнадцятої сесії буде узгоджений і сформований під час проведення президії, яка відбудеться 3 квітня.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає