П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:14
Повна версія сайту
;

У Чернігові на вулиці Гагаріна почали укладати асфальт: в’їзд до мікрорайону Подусівка перекрито

14:45 11.04.2019    Коментарі  
 

У Чернігові на вулиці Гагаріна почали укладати асфальт. Поточним середнім ремонтом дороги займається Шляхо-будівельне управління №14. За словами директора підприємства Олександра Харчука, протяжність цієї ділянки 566 метрів, вартість робіт коштуватиме близько 4 мільйонів гривень. Через ремонт частина мікрорайону Подусівка поки що перекрита. На місці побувала наша знімальна група. 

Це перехрестя вулиць Ріпкинська та Старобілоуська. Тут «Чернігівводоканал» продовжує ремонтувати водогін. А поряд із цією ділянкою дорожники відсьогодні почали вкладати асфальт. Тож тепер на час ремонту дорога від залізничного мосту до перехрестя вулиць Дніпровської та Гагаріна буде перекрита.

Вадим Іманов – водій: «Уже таке все розбите було, що жах просто. Нехай роблять. Хоч щось роблять. Ну, я вам скажу, краще було об’їхати, ніж цими ямами їхати. Такі ями в коліно були.»

Борис Добренький – водій: «Треба всюди укладати, а як по-іншому. Дорогу «убили», куди подітися. Незручно, але краще дорога хороша, ніж канави, як вони є скрізь. В принципі, нормально. Нічого страшного в цьому немає, я вважаю. Пройду пішки 20 метрів і все.»

Не всі водії готові терпіти незручності. Дехто намагається виїхати з мікрорайону Подусівка цією дорогою.

За словами директора Шляхо-будівельного управління №14 Олександра Харчука, це поточний середній ремонт вулиці Гагаріна. Протяжність ремонтованої ділянки 566 метрів.

«Із розворотами, зїздами, сполученнями. 7 тисяч квадратних метрів площа. Десь треба покласти 1100 тонн асфальтобетону. На вулиці Дніпровській зроблений поточний ремонт, вона має нормальний, пристойний вигляд. Ріпкинська. А ось це між ними якраз цих 570 метрів не вистачає, щоб закільцювати.»

Точної суми ремонту дороги Олександр Харчук поки що не називає. Каже: вона стане відома після завершення всіх робіт.

«Повністю заміряється все до квадратного сантиметра. І потім вже складається процентовка. Ну, приблизно, якщо так говорити, близько чотирьох мільйонів.»

Закінчити ремонт планують сьогодні до вечора, каже Олександр Харчук.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає