П'ятниця, 29 березня 2024, 10:23
Повна версія сайту
;

До всіх 6 окружних комісій Чернігівщини провезли бюлетені: як це було

08:47 19.04.2019    Коментарі  
 

До всіх шести окружних виборчих комісій Чернігівщини привезли виборчі бюлетені й протоколи для другого туру виборів Президента України. Доставили їх представники Центральної виборчої комісії у супроводі поліції.

Дев’ята ранку. Центральний вхід до приміщення Чернігівської райради, де розташована 206-та окружна виборча комісія, перекриваютьполіцейські.

У холі одночасно блокують сходинки з верхніх поверхів. Так створюють коридор для членів ОВК, які починають вивантажувати з легковика пакунки з бюлетенями. Номери пакунків і кількість бюлетенів у них звіряють на виході з машини та на вході до зали, де їх зберігатимуть. Тут члени ОВК знаходять помилку - на пакунку вказаний неправильний номер дільниці. Для з’ясування, його розкривають. За 40 хвилин з автівки забирають останній пакунок бюлетенів і протоколів для 206-го округу. За словами голови ОВК Євгенія Артеменка, бюлетенів комісія отримала в повному об’ємі. Загалом - це 143 744 бюлетеня.

Євгеній Артеменко, голова ОВК №206: «Той об’єм, який ми замовляли, він задоволений. Сподіваюсь, що сьогодні нам підвезуть - ми замовляли на одну з дільниць додатково ще близько 38-ми бюлетенів. Розуміння Центральної виборчої комісії є, це у їх волі все. Ми замовлення зробили, встигнуть довезти – встигнуть, ні – будемо щось придумувати.»

Завтра запаковані бюлетені роздаватимуть представникам дільничних виборчих комісій. Їх на окрузі 173.

Євгеній Артеменко, голова ОВК №206: «З 9 години ранку до 12 буде приймати Ріпкинський район. З 12 до 16 – Чернігівський район. З 16 і до кінця прийматиме місто. Прошу розуміння членів дільничних комісій, малий відрізок часу в нас, ми максимально стараємось.»

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає