Четвер, 28 березня 2024, 16:39
Повна версія сайту
;

Учасники навчально-польових зборів заклали у Чернігові алею Миру

10:31 19.04.2019    Коментарі  
 

Нагадаємо, що три дні поспіль в області відбувалися навчально-польові збори для учні 11-х класів закладів освіти обласного підпорядкування.

В останній день учасники заходу разом з представниками влади та військовими на території Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою заклали алею Миру, висадивши молоді дуби. Це знак шани героям, загиблим під час бойових дій в зоні антитерористичної операції/операції об’єднаних сил.

Також цього дня хлопці та дівчата відпрацювали ряд практичних завдань, передбачених програмою. Кульмінацією останнього дня зборів став патріотичний флешмоб ліцеїстів.

Вітаючи старшокласників із завершенням вишколу, начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький відзначив важливість його проведення. Він переконаний, що отримані під час зборів знання і практичні навички стануть у нагоді майбутнім захисникам країни. Адже подібні заходи — чудова нагода спробувати свої сили у різних видах військово-спортивних змагань, отримати нові знання, вміння та навички, необхідні для самозахисту та оборони своєї Батьківщини.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає