П'ятниця, 29 березня 2024, 00:14
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині за минулу добу рятувальники ліквідували 9 пожеж

12:47 19.04.2019    Коментарі  
 

За минулу добу підрозділами У ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 9 пожеж, з яких 3 виникло у житловому секторі громадян, 5 в природних екологічних системах та 1 на транспорті. Причинами загорянь послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей і димарів, необережне поводження з вогнем та підпал. Пошкоджено 3 будівлі, знищено автомобіль. Вогнем пройдено понад 8,5 га території у Козелецькому, Новгород-Сіверському, Ріпкинському, Семенівському, Талалаївському, Чернігівському районах та м. Чернігів.

Незважаючи на чисельні заклики, звернення рятувальників ДСНС через наявні засоби масової інформації та під час проведення профілактичних відпрацювань населених пунктів, громадяни нехтують правилами пожежної безпеки, в результаті чого з початку року на Чернігівщині виникло 1300 пожежз них 787 в природних екологічних системах. У вогні загинуло 43 особи, ще 12 травмовано.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем та дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про їх безпеку, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Пам'ятайте, що Ваше та життя ваших дітей залежить лише від Вас самих!


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає