Середа, 24 квітня 2024, 03:44
Повна версія сайту
;

Сесія міськради: земельні аукціони та стадіон Гагаріна. Текстова трансляція

12:30 24.04.2019    Коментарі  
 

На сьогодні, 24 квітня, було заплановане проведення чергової сесії Чернігівської міської ради. На розгляд депутатів виносилося більше 20 питань порядку денного.

Серед важливих питань порядку денного – впровадження земельних аукціонів щодо оренди земельних ділянок у місті. Тобто у місті забезпечуватиметься конкурентний підхід до передачі в оренду вільних від забудови земельних ділянок комунальної власності.

Окрім того, розглядатиметься питання передачі стадіону імені Гагаріна у комунальну власність.

ПіК вів текстову онлайн-трансляцію. 

12:30 Сесія офіційно закінчилася.

12:05 Розглядаються депутатські запити. 

11:45 Депутати перейшли до розгляду земельних питань. Прийняли рішення зняти з розгляду всі земельні питання порядку денного.

11:40 Сесія продовжує свою роботу.

Депутати повернулися до розгляду питання про земельні торги. Пропонується спочатку вивчити механізм проведення електронних торгів, а вже потім вносити зміни у проект Положення.

Таким чином, проект рішення був прийнятий в чинній редакції.

11:35 У роботі сесії оголосили перерву на 5 хвилин.

11:05 Сесія міськради продовжила свою роботу. Розглядається питання по земельним аукціонам.

До запропонованого проекту рішення внесли правку щодо проведення саме електронних земельних торгів, як це робиться у багатьох областях України.

З урахуванням даної правки рішення було прийняте.

10:15 У роботі сесії оголосили перерву на 15 хвилин.

10:15 Ряд питань порядку денного також було прийнято без обговрень. Депутати перейшли до розгляду бюджетних питань.

10:10 Питання Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова та Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова прийняли без обговрень.

10:10 Депутати, без обговрень, прийняли рішення про передачу стадіону Гагаріна у ласність громади. "За" проголосувало 30 депутатів.

10:00 Депутати затвердили порядок денний. Розглядається питання Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки

9:45 Депутат Сергій Кирієнко запропонував зняти ряд земельних питань, адже, за його словами, на комісіях доповідачі доповідали по питанням, які різняться від тих, що роздали у порядку денному.

Депутати не підтримали пропозицію Кирієнка.

Ще один із депутатів Іван Бакшун запропонував зняти взагалі всі земельні питання. Серед них і питання щодо запровадження земельних аукціонів, аже даний проект "сирий". Депутат Василь Білогура зауважив, що це неправильно, знімати питання про аукціони.

Пропозиція Бакшуна не знайшла підтримки у сесійній залі, тому всі питання залишаються у порядку денному.

9:30 Від одного з депутатів міськради надійшла пропозиція заслухати звіт про перевірку начальника управління держпраці області. Він виступає перед присутніми.

9:25 Сесія розпочала свою роботу. Міського голови Владислава Атрошенка немає на засіданні.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає