П'ятниця, 29 березня 2024, 09:34
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині впродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 10 пожеж

11:34 30.04.2019    Коментарі  
 

Протягом  минулої доби  на території Чернігівської області виникло 10 пожеж, з яких 3 у житловому секторі громадян та 7 в природних екологічних системах. Їх причинами послужило необережне поводження з вогнем невстановленої особи. На щастя, травмованих та загиблих немає.

Слід зазначити, що головною причиною виникнення пожеж залишається ігнорування мешканцями області застережень рятувальників, які, в свою чергу, через наявні засоби масової інформації та під час проведення профілактичних відпрацювань населених пунктів постійно звертають увагу громадян на необхідності суворого дотримання правил безпеки.

Управління ДСНС України у Чернігівській області в котре застерігає: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. та дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про їх безпеку, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Пам'ятайте, що Ваше  життя  та життя ваших дітей залежить лише від Вас самих!


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає