Субота, 27 квітня 2024, 04:27
Повна версія сайту
;

Два місяці під нічним домашнім арештом проведе обвинувачений в убивстві 30-річного чернігівця

08:09 06.05.2019    Коментарі  
 

Два місяці під нічним домашнім арештом проведе обвинувачений в убивстві 30-річного чернігівця Ігоря Балтрамавичуса. Таке рішення сьогодні ухвалив Деснянський районний суд Чернігова. Нагадаємо, вбивство сталося у вересні минулого року на вулиці Льотній. На лаві підсудних – 46-річний керівник охорони супермаркету. На підготовчому засіданні у цій справі побувала Олександра Денисенко.

У Деснянському районному суді Чернігова триває підготовче засідання у справі про вбивство 30-річного Ігоря Балтрамавичуса. Прокурор Віталій Бережняк просить викликати до суду п’ять свідків. Після чого подає клопотання про обрання міри запобіжного заходу обвинуваченому. Просить для нього цілодобового домашнього арешту. Вважає, що він може впливати на свідків.

«Так як суд приймає докази безпосередньо, може якимось чином змінити та спотворити докази по даному кримінальному провадженню. Або вчинити інше кримінальне правопорушення.»

Дружина вбитого та її адвокат підтримують прокурора. Захисник обвинуваченого та він сам проти такого запобіжного заходу.

Колегія суддів, вислухавши всіх, іде до нарадчої кімнати. Після чого головуюча суддя Людмила Самусь оголошує рішення – призначити обвинуваченому два місяці домашнього арешту. Кожної ночі він має бути вдома.

«В період з часу 20:00 до 06:00 години наступного дня щоденно з покладенням на нього до 02.07.2019 включно наступних обов’язків: своєчасно прибувати за кожною вимогою до прокурора, суду; утримуватися від спілкування зі свідками.»

Розгляд справи по суті мають розпочати 7 травня.

Нагадаємо, Ігоря Балтрамавичуса вбили у вересні минулого року  на вулиці Льотній. Його із ножовим пораненням живота з вулиці забрала «швидка». Дорогою до лікарні чоловік помер від крововтрати. У вбивстві підозрюють 46-річного керівника охорони супермаркету. За версією слідства, охоронець запідозрив відвідувача у крадіжці, пішов за ним і неподалік магазину вдарив ножем. Тоді поліція оголосила його у розшук. За чотири дні він сам прийшов до поліції з адвокатом. Каже: про те, що його шукають, дізнався з Інтернету. Своєї провини не визнає.

«Я не завдавав потерпілому хлопцю ножем жодних поранень, я не тікав з місця події. Так, у мене був з цим хлопцем конфлікт. Але ми розійшлися: він пішов в один бік, я пішов в інший. Я пішов назад до себе в магазин. Після чого поїхав до іншого магазину. Я не переховувався ні від кого, ночував вдома. І відсутнім я був не чотири дні, а три.»

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає