П'ятниця, 19 квітня 2024, 17:56
Повна версія сайту
;

Дитмайданчик «Корабель» у ніжинському Театральному сквері будувати не будуть?

15:35 07.05.2019    Коментарі  
 

Днями у ніжинському Театральному сквері комунальники почали копати ями для початку встановлення дитячого майданчику «Корабель», за ініціативи народного депутата Олександра Кодоли.

Місцеві активісти викликали на місце робіт поліцію. Як пише ніжинський журналіст Ігор Волосянкін на своїй сторінці у Фейсбуці, присутній на місці представник ЖКГ не мав при собі жодних дозвільних документів і виконавчий комітет не давав дозволів на будівництво дитмайданчика.

Пізніше, нардеп Олександр Кодола, на своїй сторінці у Фейсбуці, запевнив, що всі необхідні документи на будівництво «Корабля» є. «Отримавши від Управління ЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради копії документів повідомляємо, що будівництво МАЛОЇ АРХІТЕКТУРНОЇ ФОРМИ, дитячого майданчика в Театральному сквері м. Ніжина ведеться у законний спосіб. Для проведення робіт є усі необхідні документи»,- пише він.

Окрім того, за словами Кодоли, він має колективне звернення від жителів Ніжина із проханням встановити дитячий майданчик у Театральному сквері.

І вже сьогодні, кілька годин тому, Ігор Волосянкін повідомив, що ями в сквері закопують, а майданчик трохи змістять у бік кафе «Театральний».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає