Четвер, 25 квітня 2024, 14:26
Повна версія сайту
;

У Чернігівському районі піротехніки знищили мінометну міну

16:47 13.05.2019    Коментарі  
 

13 травня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Чернігівській області в спеціально відведеному місці знищено мінометну часів Другої світової війни.     

Небезпечний предмет виявлений напередодні місцевими жителями під час випасання худоби в лісовому масиві неподалік с. Василева Гута Чернігівського району. Місце знахідки одразу взяли під охорону співробітники Національної поліції. Фахівці групи піротехнічних робіт, які прибули за викликом, ідентифікували небезпечну знахідку, як мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. Після проведення невідкладних робіт та обстеження прилеглої території, вибухонебезпечний предмет вивезено спецавтомобілем у визначене безпечне місце за межами населеного пункту та о 12:30 знищено у встановленому порядку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають. В разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками. Необхідно одразу припинити будь-які роботи та негайно повідомити рятувальників і поліцію за телефонами 101 та 102.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає