Субота, 20 квітня 2024, 11:54
Повна версія сайту
;

У Бакшуна та Горбатова в кабінетах та вдома проводять обшуки

08:57 16.05.2019    Коментарі  
 

У службових кабінетах та вдома у голови земельної комісії Чернігівської міської ради та директора «Чернігівбудінвест» наразі тривають обшуки.

Про це сказав начальник відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням Військової прокуратури Центрального регіону України Денис Давидов.

За його словами, їх затримали на хабарі в 25 тисяч доларів – голову комісії у Києві в ресторані після отримання грошей, директора комунального підприємства «Чернігівбудінвест» у Чернігові. Розслідування тривало 3 місяці.

Почали його після звернення підприємця до управління захисту економіки в Чернігівській області. Він заявив про те, що у нього вимагають хабар за надання в суборенду земельної ділянки в Чернігові для будівництва багатоповерхівки.

Прізвищ затриманих Денис Давидов не назвав – каже, в інтересах слідства. У разі доведення провини, їм загрожує позбавлення волі строком від 8 до 12 років з конфіскацією майна. Обирати запобіжний захід їм мають 17 травня у Печерському суді Києва.

Головою постійної комісії з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин є голова фракції всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Іван Бакшун.

Начальник КП «Чернігівбудінвест» - Валерій Горбатов. Увечері міський голова Владислав Атрошенко сказав UA:Чернігів, що його відсторонять від посади.  

За телефонними номерами КП «Чернігівбудінвест» не відповідають. Ми також намагаємося отримати коментар самого Івана Бакшуна та представників всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» на Чернігівщині.

Відео UA:Чернігів


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає