Субота, 20 квітня 2024, 13:50
Повна версія сайту
;

Студенти-випускники дізналися про переваги та перспективи держслужби

16:20 16.05.2019    Коментарі 1  
 

Державна служба може стати чудовим стартом професійної кар’єри для випускників вишів. Чому саме – дізналися учасники Всеукраїнського інформаційного заходу «Право на державну службу», що пройшов сьогодні в Обласному молодіжному центрі.

Чернігівські студенти не тільки ознайомилися із засадами держслужби, а й з інформацією про можливості вступу на неї. Дізналися, як знайти вакансії на відповідні посади та взяти участь у конкурсі, а також чому варто пройти стажування в органах державної влади та як це зробити. До речі, у цьому випускникам вишів допоможуть Єдиний портал вакансій державної служби та Єдиний портал стажувань.

Мова йшла і про низку міфів щодо державної служби, основні з яких були спростовані під час спілкування з модераторами заходу.

Наостанок учасники переглянули відеоролик, що зняли студенти вищих навчальних закладів Києва під час стажування в Національному агентстві України з питань державної служби. На власному прикладі вони хотіли показати, що державна служба є відкритою для молодих та амбітних громадян. Для цього необхідно лише завітати на портал стажувань, спробувати пройти стажування, а далі — конкурс на зайняття вакантних посад державної служби.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Гість Пенсіонер держслужби 2019-05-17 09:51:20

Замітка виключно носить рекламний характер. Питати про держслужби треба у її колишніх працівників, а там таке буде!!!