П'ятниця, 19 квітня 2024, 04:59
Повна версія сайту
;

Підозрюваній у подвійному вбивстві на вулиці Мезенцева у Чернігові стало зле в залі суду

10:54 17.05.2019    Коментарі  
 

Обвинуваченій у подвійному вбивстві, яке сталося минулого квітня на вулиці Мезенцева у Чернігові, стало зле під час сьогоднішнього засідання у Деснянському районному суді. Через це засідання завершили, обвинувачену відвезли до слідчого ізолятора. Сьогодні 23-річній дівчині продовжили термін тримання під вартою на 2 місяці, заслухали свідка та розглянули письмові та відеодокази. Докладніше – Олександра Денисенко. 

Ще одного свідка допитали у справі про вбивство подружжя, яке сталося у Чернігові в квітні минулого року. Олександр Тарасов – їхній сусід. Тієї ночі саме до його квартири постукала племінниця вбитого чоловіка.

«Вона повторювала: «Девятий поверх, кров, викличте поліцію, «швидку»!». Мати в цей час уже зателефонувала до поліції. Ми дали їй води, вона якийсь час була на сходовій клітці. Потім вона різко підхопилася, не пояснюючи, чому. Вона була в шоковому стані, як я бачив. І рвонула вниз сходами.»

Нагадаємо, тіла подружжя знайшли у багатоповерхівці на вулиці Мезенцева. Обидва померли від крововтрати. На лаві підсудних – 23-річна племінниця вбитого чоловіка, яка жила разом з ним та його дружиною. Дівчина своєї провини не визнає. На сьогоднішнє засідання другий свідок не з’явивсяю. Суд продовжив розглядати письмові докази. Серед експертиз, що зачитував прокурор Олексій Маслак, і та, в якій йдеться про тілесні ушкодження обвинуваченої. Крім порізів на руках, у неї були забої та садна.

«Мається забій тім’янної ділянки голови, крововилив лівого ока, садна правого колінного суглобу.»

Після письмових доказів суд переходить до відео, на якому слідчий спілкується із обвинуваченою. На той момент вона перебувала у лікарні, куди її забрали та прооперували. На відео дівчина розповідає слідчому про події ночі, коли її дядька та його дружину знайшли мертвими. У цей момент у залі судових засідань обвинуваченій стає зле. Її захисник Олександр Бузаков просить на сьогодні завершити розгляд справи. Прокурор не заперечує. Він подає клопотання про продовження тримання під вартою обвинуваченої. Колегія суддів приймає рішення.

«Заслухавши думку учасників судового провадження, суд вважає, що строк тримання обвинуваченої під вартою необхідно продовжити, тому що ризики, передбачені статтею 177 КПК України, не зменшилися.»

Наступних два місяці обвинувачена проведе під вартою.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає