Вівторок, 16 квітня 2024, 21:57
Повна версія сайту
;

Рятувальники Чернігівщини ліквідували 3 пожежі у житловому секторі

12:11 22.05.2019    Коментарі  
 

21 травня о 9:54 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних господарств у с. Нова Басань Бобровицького району, що за 25 км від райцентру.

Як з`ясувалось, пожежа виникла в одній з господарчих будівель, поривами вітру вогонь швидко перекинувся на поруч розташовані ще дві господарчі споруди та житловий будинок. Спільними діями вогнеборців пожежу о 10:40 було локалізовано, а о 12:55 остаточно ліквідовано. Причиною послужило коротке замикання електромережі. До гасіння залучалось відділення державної пожежно-рятувальної частини м. Бобровиця та вогнеборці з сіл Нова Басань, Козацьке, Новий Биків та Піски.

Того ж дня о 17:59 у с. Новий Білоус Чернігівського району сталася пожежа господарчої  будівлі. До місця пожежі оперативно прибуло три відділення вогнеборців з обласного центру. Завдяки їх злагодженим діям пожежу о 18:40 локалізовано, а о 19:53 остаточно ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 55 кв.м та майно, яке знаходилося всередині. Наразі, причина пожежі встановлюється. Всього до гасіння пожежі було залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає