П'ятниця, 29 березня 2024, 11:22
Повна версія сайту
;

У Чернігові вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди

11:15 23.05.2019    Коментарі  
 

22 травня о 13:53 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу приватної господарчої споруди по вул. Таранущенка, що в обласному центрі.

За викликом до місця події прибуло відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста. Через запізній виклик, на час прибуття рятувальників вогнем була повністю охоплена будівля сараю та через щільну забудову полум’я швидко поширювалося на поруч розташований сусідський житловий будинок. Рятувальники о 14:00 локалізували та о 14:15 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено господарчу будівлю, пошкоджено 2 вікна житлового будинку в  сусідському господарстві.

До ліквідації пожежі від підрозділів УДСНС України у Чернігівській області залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.

Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем 63-річного господаря.

Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки та не залишайте дітей без нагляду! Пам'ятайте, що Ваше  життя  та життя ваших дітей залежить лише від Вас самих!


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає