Вівторок, 16 квітня 2024, 12:44
Повна версія сайту
;

На дорогах Чернігівщини шукають тих, хто смітить

09:25 04.06.2019    Коментарі  
 

2 та 3 червня представники Служби автомобільних доріг у Чернігівській області спільно зі спеціалістами Державної екологічної інспекції у Чернігівській області та пр Головного управління національної поліції в Чернігівській області здійснили рейд по контролю дотримання вимог природоохоронного законодавства при поводженні з відходами в смугах відводу автомобільних доріг. Під час проведення перевірки на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-56 «Чернігів-Пакуль-Славутич-Чорнобиль», на зупинці громадського транспорту «Дніпровське» (45-й км) виявлено факт несанкціонованого розміщення побутових відходів громадянами міста Чернігова. Порушника, якого спіймали "на гарячому" 2 червня, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 82 КУпАП на суму 1360 грн.

3 червня на 68-му км автомобільної дороги загального користування державного значення М-01 "Київ-Чернігів-Нові Яриловичі", за несанкціоноване розміщення побутових відходів на зупинці громадського транспорту «Сокиринці», на жителя села Сираї Козелецького району складено протокол про адміністративне правопорушення  про не дотримання вимог Закону України «Про відходи».

Шановні жителі області та гості Сіверського краю! Служба автомобільних доріг у Чернігівській області закликає Вас до дбайливого ставлення до навколишнього середовища та об'єктів дорожнього сервісу! Пам'ятайте, зупинкові комплекси та смуги відводу автомобільних доріг не є полігонами для зберігання побутових відходів! Влаштовуючи тут несанкціоноване сміттєзвалище, Ви порушуєте закон!


Автор: Прес-служба САД у Чернігівській області
Коментарів ще немає