Четвер, 18 квітня 2024, 12:43
Повна версія сайту
;

Частину літнього театру повернули у власність міста

10:42 04.06.2019    Коментарі 2  
 

Суд скасував рішення держреєстратора і запис про державну реєстрацію прав на частину літнього театру Чернігова.

Чернігівська міська рада звернулася до Господарського суду з позовом до Комунального підприємства “Центральний парк культури та відпочинку” Чернігівської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю “КУТЗЕЕ”, Управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради про скасування рішення державного реєстратора та скасування запису про державну реєстрацію прав.

Позивач просив скасувати рішення державного реєстратора про реєстрацію права власності за Товариством з обмеженою відповідальністю “КУТЗЕЕ” на частину літнього театру, а також скасувати відповідний запис про державну реєстрацію права.

Свої вимоги позивач обґрунтував тим, що держреєстратор Управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради не дотримав положень Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та провів державну реєстрацію об’єкту нерухомого майна з розподілом часток в об’єкті нерухомого майна: будівлі літньої естради, що належить на праві власності територіальної громади, без відповідного рішення Чернігівської міської ради про розподіл часток права власності в об’єкті нерухомого майна.

Господарський суд Чернігівської області рішенням від 3 червня задовольнив позовні вимоги у повному обсязі.

Як повідомлялося раніше, частина приміщення Літнього театру, а саме кафе «Ель Сад», стало приватною власністю. Тож, прокуратурою було розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного вибуття майна з комунальної власності територіальної громади міста Чернігова, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі, за повідомленням прес-служби суду
Гість т 2019-06-04 14:44:02

"Чернігівська міська рада звернулася до Господарського суду з позовом до Комунального підприємства “Центральний парк культури та відпочинку” Чернігівської міської ради, Управління адміністративних послуг..." Дурдом!

Гість алекс 2019-06-07 04:42:47

владик отрох отжал кафе