Четвер, 28 березня 2024, 15:45
Повна версія сайту
;

На вулиці Ціолковського нетверезий водії в'їхав у паркан

14:17 04.06.2019    Коментарі  
 

Вчора, 3 червня, близько восьмої вечора на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Ціолковського сталась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є потерпілі. 

Оперативно прибувши на місце події, патрульні з’ясували, що водій авто Chery Amulet здійснив наїзд на велосипедиста. На щастя, велосипедист не постраждав, пошкоджень зазнав тільки велосипед. У ході встановлення обставин поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Підозри підтвердилися в медичному закладі під час огляду.

На водія склали два адміністративних протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та іншого майна) та за ст. 130 (керування у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Другий випадок стався сьогодні близько п’ятої ранку. Під час патрулювання на вулиці Козацькій інспектори стали свідками дорожньо-транспортної пригоди – громадянин, керуючи автомобілем Mitsubishi, не впорався з керування та допустив наїзд на огорожу. 37-річний порушник вийшов з авто нестійкою ходою. 


Водія доставили до медичного закладу, але проходити тест на визначення стану алкогольного сп’яніння він категорично відмовився, до того ж поводився дуже агресивно. Чоловік отримав чотири протоколи: за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та іншого майна), за ст. 130 (керування у стані сп’яніння), за ст. 173 (дрібне хуліганство) та за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В обох випадках транспортні засоби були доставлені на арештмайданчик.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає