Субота, 20 квітня 2024, 00:13
Повна версія сайту
;

У Мінекоголії кажуть, що кандидатура нового директора «Ялівщини» не може бути погоджена

16:41 10.06.2019    Коментарі 1  
 

Кандидатура Володимира Кирієнка, новопризначеного директора РЛП «Ялівщина», не може бути погоджена.

Про це йдеться у відповіді Міністерства екології та природних ресурсів на запит ініціативної групи по збереженню Ялівщини.

Як зазначається у листі, Кирієнко отримав освіту, що не відповідає екологічній,біологічній або географічній галузям. «Тому, його кандидатура не може розглядатися у якості  претендента на посаду директора РЛП і бути погоджена»,- йдеться у відповіді Мінекології.

Нагадаємо, що наприкінці квітня відбувся конкурс на посаду директора РЛП «Ялівщина». Майбутнього очільника парку обирали з-поміж трьох кандидатів. Серед претендентів — чинний директор зазначеного комунального закладу Володимир Свердлов, його заступник Олександр Парфентьєв, а також фахівець Чернігівського управління лісового та мисливського господарства Володимир Кирієнко.

Кандидати представили конкурсній комісії своє бачення розвитку регіонального ландшафтного парку. Зокрема, окреслили найважливіші, на їх погляд, нагальні проблемні питання та шляхи їх вирішення.

За результатами обговорення конкурсна комісія визначила переможця — Володимира Кирієнка. Серед основних аргументів — вища освіта та багаторічний досвід роботи у сфері лісового господарства. Крім того, кандидат зазначив, що готовий вести діалог як із представниками влади, так і з науковцями та громадськістю, аби парк, що є легенями Чернігова, став ошатним і безпечним.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість НЧ 2019-06-11 17:27:53

місцеві князьки, що хочуть у будь-який спосіб вкрасти Ялівщину й побудувати там собі котеджики, вкотре отримали по зубах. прикро, що обласна влада бере в цьому участь або робить вигляд, що непричетна до злочину