П'ятниця, 19 квітня 2024, 17:48
Повна версія сайту
;

Кандидати на громади: хто хоче очолити 3 нові ОТГ на Чернігівщині?

10:29 14.06.2019    Коментарі  
 

П’ятого червня закінчилася реєстрація бажаючих очолити об’єднані територіальні громади. Для 3 громад Чернігівського району – Киїнської, Хмельницької та Новобілоуської – вибори 30 червня відбудуться вперше.

Найбільша кількість бажаючих очолити Киїнську громаду. Претендентів вісім. Найвідоміший – 54-річний В’ячеслав Лебідь, колишній депутат Чернігівської міськради, кандидат в мери Чернігова. Він йде від «Батьківщини», повідомляє сайт “Громади Чернігівщини” із посиланням на чернігівське видання “Весть“.

В’ячеслав Лебідь

Решта йде як самовисуванці: 48-річний Василь Тарасовець, заступник начальника відділу Головного управління Національної поліції в області, 46-річний Юрій Соколенко, сільський голова Трисвятської Слободи, 35-річний Андрій Головач, директор школи в Трисвятській Слободі, 58-річний Олексій Луцько, тимчасово безробітний, 34-річний Віталій Кошель, маркетолог ПАТ «Фармак», 34-річний Олександр Мекшун, будівельник корпорації «УТБ», і 38-річний пенсіонер Павло Потій, прописаний в Чернігові.

Юрій Соколенко – сільський голова с. Трисвятська Слобода

Не менш серйозна боротьба в Хмільниці. Тут на посаду глави претендують шестеро. З відомих – депутат Чернігівської міськради 37-річний Сергій Кирієнко, приватний підприємець. Йде як самовисуванець.

Сергій Кирієнко

«Батьківщину» представляє 40-літній Андрій Сенькович, підприємець і депутат Деснянської райради Чернігова. А ще пан Андрій – син Миколи Сеньковича, колишнього голови Деснянської райради і заступника мера Чернігівської міськради.

Андрій Сенькович

Від «радикалів» йде 38-річний підприємець Валерій Булах. Не обійшлося без будівельників і тут. У голови балотується 50-річний маляр Микола Козлов. А ще 45-річний підприємець Євген Савостейко. І чинний сільський голова Хмільниці 43-річний Юрій Слюнько.

Євген Савостейко

Валерій Булах

У Новобілоуській ОТГ спокійніше. Тут троє кандидатів. З-поміж них нинішній голова Нового Білоуса 26-річний Дмитро Федоров, він йде від «Батьківщини». Його конкуренти – 26-річний Роман Гламазда, механік кранового господарства «УкрСіверБуду», і 38-річний Віталій Довбах, заступник голови обласної організації «Фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Віталій Довбах


Автор: Марина Забіян, газета “Весть” від 13 червня 2019 року
Коментарів ще немає