Вівторок, 16 квітня 2024, 16:12
Повна версія сайту
;

Два роки позбавлення волі за крадіжку речей з магазину в ТРЦ «Голівуд»

08:56 20.06.2019    Коментарі  
 

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 18 червня двох обвинувачених визнано винуватими у вчиненні крадіжки речей в одному з магазинів ТРЦ «Голівуд».

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури в судовому засіданні надано беззаперечні докази того, що 21.01.2019 двоє молодиків, за попередньою змовою між собою, викрали з торгової зали магазину чоловічі штани та куртку. Так, перебуваючи у примірочній магазину, зловмисники зняли з речей магнітні кліпси та сховали їх у поліетиленовий пакет. Згодом винесли їх з приміщення магазину.

Вчинений злочин було швидко розкрито, адже злочинні дії чоловіків зафіксовано на камерах відеоспостереження. Тож викрадені речі довелось повернути законному володільцю.

Суд, повно та всебічно оцінивши надані стороною обвинувачення докази, прийшов до висновку про наявність у діях молодиків складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України. Судом також враховано позитивні характеристики обвинувачених з місця проживання, відсутність попередніх судимостей та позицію прокурора щодо можливості виправлення обвинувачених в майбутньому без ізоляції від суспільства.

Відтак, правопорушникам призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку одному з них у 1,5 роки, іншому – 1 рік. 


Автор: За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури
Коментарів ще немає