П'ятниця, 29 березня 2024, 06:46
Повна версія сайту
;

ЦВК зареєструвала перших кандидатів у 205 окрузі

08:45 25.06.2019    Коментарі  
 

Перших чотирьох кандидатів у нардепи у 205-му окрузі зареєструвала Центральна виборча комісія. Це останній округ Чернігівщини, у якому не було кандидатів.

Про це повідомляє UA: Чернігів.

ЦВК зареєструвала кандидатку від партії «Наш край», чернігівку Марію Родикову, зараз вона заступниця голови Деснянської районної у місті Чернігові ради.

Самовисуванців Михайла Бабенка, генерального директора фармацевтичної компанії, та Володимира Ткаченка – проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Київського національного університету будівництва і архітектури. Обидва проживають у Києві.

Ще один кандидат – Валерій Куліч.

Він пройшов до Верховної Ради за цим округом 2014-го року від Блоку Петра Порошенка. З березня 2015-го до липня 2018-го Куліч був головою облдержадміністрації. Після складання ним мандату 2015-го року нардепом від цього округу став Сергій Березенко. На цих виборах він балотуватися не буде.

Всього наразі ЦВК зареєструвала 43-х кандидатів в округах Чернігівщини.

До списку зареєстрованих ЦВК кандидатів в округах додались троє від «Аграрної партії України». У 206 окрузі – 51-річний Григорій Ткаченко, голова фермерського господарства «Напорівське» (село Лукашівка Чернігівського району).

У 209 окрузі – 36-річний Юрій Болоховець, депутат обласної ради, директор ДП «Ніжинське лісове господарство». Зареєстрована адреса проживання – село Івангород Ічнянського району.

У 210 окрузі – Артем Рожко з Прилук, депутат Прилуцької міської ради, директор ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат». Йому 39 років, безпартійний.

Дані про реєстрацію ще двох кандидатів у народні депутати у 210-му окрузі оприлюднила Центральна виборча комісія.

Олег Болгак народився 3 травня 1966 року в Києві, де і проживає зараз. Помічник-консультант народного депутата України Артура Палатного, який пройшов до Парламенту від БПП. Олег Болгак – безпартійний, висувається від партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

38-річний Михайло Лук’янчук з Радомишля Житомирської області. Має вищу освіту, керівник проектів ГО «ГРОМАДСЬКИЙ РУХ «СЛУГА НАРОДУ». Безпартійний, самовисуванець.

Від 209-го округу балотується 33-річний Григорій Зуб із Долинської Кіровоградської області. Освіта вища, працює вихователем Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв). Безпартійний, самовисуванець.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає