Субота, 20 квітня 2024, 11:04
Повна версія сайту
;

Питання про ліквідацію райрад у Чернігові перенесли на серпневу сесію

11:04 25.06.2019    Коментарі  
 

Депутати Чернігівської міської ради зняли з розгляду питання про ліквідацію районних у місті Чернігові рад. Його розгляд перенесли на серпневу сесію.

«За» проголосувало 36 обранців.

За дорученням Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, розгляду даного питання на сесії мають передувати громадські слухання із максимальним залученням громади.

Нагадаємо, сьогодні, 25 червня, під час чергової сесії ради мало розглядатися питання про ліквідацію райрад у місті. Проект рішення передбачає ліквідацію тільки самих районних рад. У той же час, районні управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей та територіальні центри соціальних послуг залишаються і будуть лише перепідпорядковані.

За інформацією фінансового управління міської ради, у разі ліквідації районних у місті Чернігові радпрогнозується вивільнення 61,5 штатних посад, що сумарно дасть економію бюджетних коштів на рівні 13,7 млн гривень. Площі вивільнених приміщень можна буде здавати в оренду на конкурсних умовах, що забезпечить додаткові надходження до міського бюджету.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає