Четвер, 28 березня 2024, 23:40
Повна версія сайту
;

«Слуга народу» просить ЦВК вказати про безпартійність кандидатів-клонів

10:00 01.07.2019    Коментарі  
 

Партія «Слуга народу» в судовому порядку вимагає від Центральної виборчої комісії не допустити появу в бюлетенях інформації про партійність кандидатів-клонів.

Про це повідомляється в Telegram-каналі політичної сили 30 червня, пише «Слово і Діло».

Відповідний позов поданий до Шостого апеляційного адмінсуду.

«Зобов'язати ЦВК внести зміни до постанови від 26 червня 2019 №1345... і вказати відомості про партійність кандидатів у нардепи, які включені до виборчого бюлетеня для голосування в одномандатних виборчих округах, шляхом зазначення відомостей «безпартійний», - йдеться в позові.

Зокрема, мова йде про кандидатів до ОТО №206 Сергій Третьяк, №94 Миколу Підгурського, №133 - Олександра Зелінського, №206 Сергія Косяне, №133 - Дмитра Анциферова, №133 Олену Гринько, №133 Артема Дмитрука, №199 Олега Бойка, № 145 Олега Петровце.

Як раніше повідомляв ПіК,на мажоритарних округах Чернігівщини кілька «клонів» висуванців від партії «Слуга народу». Зокрема, троє кандидатів у народні депутати по виборчим округам Чернігівської області у своїй біографії вказали місце роботи ТОВ «Слуга народу» та ПП «Слуга народу». Серед них і Сергій Третяк. Однак, до офіційно висунених кандидатів-мажоритарників від політичної партії «Слуга народу» вони не мають жодного відношення. Очевидно, що ці кандидати використовують виборчу технологію, аби відтягнути голоси від реальних кандидатів політичної партії «Слуга народу».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає