П'ятниця, 29 березня 2024, 16:26
Повна версія сайту
;

У «радіозаводській» поліклініці триває реконструкція першого поверху

16:47 04.07.2019    Коментарі  
 

У поліклінічному відділенні третьої міської лікарні Чернігова (по вулиці Захисників України, 22) триває реконструкція. Вона стосується входу до приміщення і першого поверху.

Збоку від ґанку добудований пологий пандус, а всередині приміщення повністю переробляють коридор, 8 кабінетів і санвузли. На місці двох кабінетів тепер буде реєстратура, оснащена сучасною інформаційною системою. Замість кабінету справа від неї з’являється зал очікування, зліва – гардероб. Окрім того, розширюється вестибюль, а санвузли пристосовуються для мало мобільних груп відвідувачів.

Як проінформував заступник начальника Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Олександр Макаров, роботи планується завершити в цьому році.

Їх виконують за кошти державної субвенції (4 млн грн) при співфінансуванні міського бюджету в розмірі 3%, це 120 тис. грн. Субвенція вже надійшла.

Взагалі таких проектів - з метою впровадження електронної реєстратури, включаючи сучасні системи і обладнання – було три, - уточнив він. – Перший, профінансований і реалізований минулого року, стосувався третьої полікліники І-ї міської лікарні. Другий – цей, а третій передбачає подібну ж реконструкцію в поліклініці на Шерстянці. По ній проект є, але коштів поки що не виділено. Сподіваємося, що він буде профінансований в наступні роки.    


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає