П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:05
Повна версія сайту
;

У Чернігові відзначили День національної поліції України. Фоторепортаж

09:27 05.07.2019    Коментарі  
 

Випробувати на собі алкоокуляри, щоб зрозуміти, які відчуття у нетверезого водія, подивитися на роботу кінологів та спецпризначенців, приміряти поліцейське спорядження та посидіти у поліцейському автомобілі вчора могли усі охочі. Для юних любителів пригод — квести з безпеки на дорозі та флешмоб.

Своє професійне свято чернігівські поліцейські відзначали разом з молоддю, яка зібралася на майданчику біля Катерининської церкви. У поліції вирішили: працюємо для громади, тому і відзначати четверту річницю маємо разом!

Проте не обійшлося і без традиційних офіційних привітань, відзнак та нагород.

— За чотири роки, що минули з дня утворення Національної поліції України, зросла довіра і повага людей до вас і вашої роботи, — зазначила на урочистих зборах з нагоди свята керівник апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха. — Завдяки вам ми відчуваємо себе захищеними.

Ірина Соломаха відзначила також і вагомий внесок чернігівських правоохоронців у захист суверенітету нашої держави, законності та правопорядку на сході України. Адже більше половини — 1325 із 2455 атестованих поліцейських нашої області проходили службу у складі батальйону (роти) «Чернігів», зведеного загону УМВС, зведених груп карного розшуку та слідчих. Дехто з них віддав за Україну найдорожче, що мав — своє життя.

На сьогодні в органах поліції області стоять на варті закону 2737 працівників, 683 з них — жінки. За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України кращі правоохоронці області отримали відзнаки та нагороди.

Зокрема, Почесну грамоту облдержадміністрації отримав лейтенант поліції, інспектор з озброєння групи логістики та матеріально-технічного забезпечення роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» Дмитро Дрозд.

Подяку голови облдержадміністрації оголошено старшому лейтенанту поліції, інспектору відділу озброєння та пожежної безпеки управління логістики та матеріально-технічного забезпечення Ігорю Деркачу, капітану поліції, інспектору-кінологу з розшуку вибухових речовин і зброї кінологічного центру Роману Конопацькому, майору поліції, головному спеціалісту відділу психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення Оксані Самойленко та лейтенанту поліції, інспектору відділення охорони адмінбудинків Віталію Сивенку.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає