Четвер, 25 квітня 2024, 17:29
Повна версія сайту
;

«Дитинець» оплатив рекламу Куліча у Фейсбуці

09:50 05.07.2019    Коментарі  
 

Чернігівський місцевий телеканал «Дитинець» оплатив рекламу у Фейсбуці кандидата у народні депутати по 205 округу, колишньому голові ОДА Валерію Кулічу.

Як відомо, даний телеканал пов’язують із міським головою Владиславом Атрошенком, який є давнім бізнес-партнером Куліча. Окрім того, Атрошенко заявляв, що нардеп від Чернігова «має бути місцевим і розбиратися у проблематиці міста».

У Валерія Куліча головне передвиборче гасло «Обирай свого» і «депутат має бути місцевим».

Нагадаємо, що з березня цього року Фейсбук оприлюднює замовників політичної реклами. 

Як позніше пояснила головна редакторка телеканалу "Дитинець" Євгенія Анцибор, вони мають договір із кандидатом у нардепи на розміщення агітаційних матеріалів в ефірі, виготовлення роликів, підтримку і просування в соцмережах.

елеканал “Дитинець” має офіційні договори зі згаданим у матеріалі кандидатом у народні депутати на розміщення агітаційних матеріалів в ефірі, виготовлення роликів, підтримку і просування в соцмережах. Це оплачено з виборчого фонду кандидата. Всі ці види рекламних послуг ми можемо надавати, робимо це офіційно і з принципом відкритого доступу. Якщо хтось з кандидатів чи кандидаток звернеться до нашого рекламного відділу і заключить договір - ми готові надати такі ж самі послуги",- зазначила Анцибор.

Довідково:

100% статутного капіталу ТОВ «Телерадіооргазіація «Ліга»», до якої входить і єдиний приватний телеканал Чернігова «Дитинець», належить Дубинці Руслану Юрієвичу.

Громадянин Руслан Дубинка є керівником кількох фірм, які мають пряме відношення до Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, а саме, «Техагроком» та «Енергополіс-інвест».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає