Вівторок, 16 квітня 2024, 15:36
Повна версія сайту
;

Ляшко виключив чернігівського Купрієнка з виборчого списку. Той образився

08:33 10.07.2019    Коментарі 2  
 

Чернігівця    Олега Купрієнка виключили з виборчого списку РПЛ з формулюванням «через самоусунення від партійної роботи».

Про це повідомила прес-служба політисили.

Крім Купрієнка виключили ще двох кандидатів Віктора Вовка  та Олексія Кириченка

Олег Купрієнко – діючий народний депутат України від Радикальної партії.

 Своє виключення з партійного списку Купрієнко прокоментував у на сторінці в фейсбук, назвавши це «ножем в спину»  від Ляшка.

В коментарях під дописом Купрієнка частина людей підтримувала його , але частина  з колишніх однопартійців дорікав йому, що той так само поступав з місцевими «радикалами» області.

 Всеукраїнскупопулярність здобув випадок, коли на засіданні регламентного комітету обговорювалося питання, що робити з журналістами, які пишуть про низькі ціни і асортимент блюд в їдальні парламенту. Депутат Купрієнко запропонував “запихнути їм в ср.ку по пігулці пургену”.

Також у Чернігові Купрієноко  запамятався своїм ненависницьким ставленям до журналістів. Так у липні 2016 року під час засідання  Новозаводського суду народний депутат-радикал Олег Купрієнко заборонив чернігівському журналісту Андрію Тітку знімати його на камеру. Разом із тим Купрієнко «тикав» журналісту, погрожуючи викинути камеру у вікно.

                     

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Валерій 2019-07-11 07:55:19

Вигнали з "тріском". Через самоусунення від партійної роботи, бо його цікавили тільки гроші. А які можуть бути гроші, якщо РПЛ йде геть (в історію українського парламентаризму), вичерпавши свій ресурс в очах свідомого електорату.

Гість Іван 2019-07-11 16:35:31

"Пане міністре, перерахуйте мамі пенсію" - це те, чого він пішов у Раду.