Субота, 20 квітня 2024, 18:25
Повна версія сайту
;

ЦВК зняла з виборів ще 26 кандидатів. Серед них - Купрієнко

08:25 11.07.2019    Коментарі 4  
 

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатами в народні депутати ще 26 осіб. Серед них чернігівський радикал Олег Купрієнко.

Відповідне рішення комісія ухвалила на засіданні у середу, повідомляє прес-служба ЦВК.

"Розглянувши заяви кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах, висунутих політичними партіями та у порядку самовисування, про відмову балотуватися кандидатами в народні депутати України, а також заяву політичної партії про скасування рішення щодо реєстрації кандидата в народні депутати України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, комісія скасувала реєстрацію 26 кандидатів у народні депутати України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Купрієнка виключили з виборчого списку РПЛ з формулюванням «через самоусунення від партійної роботи».

Крім Купрієнка виключили ще двох кандидатів Віктора Вовка  та Олексія Кириченка

Олег Купрієнко – діючий народний депутат України від Радикальної партії.

Своє виключення з партійного списку Купрієнко прокоментував у на сторінці в фейсбук, назвавши це «ножем в спину»  від Ляшка.

Всеукраїнску популярність здобув випадок, коли на засіданні регламентного комітету обговорювалося питання, що робити з журналістами, які пишуть про низькі ціни і асортимент блюд в їдальні парламенту. Депутат Купрієнко запропонував “запихнути їм в ср.ку по пігулці пургену”.

Також у Чернігові Купрієноко  запамятався своїм ненависницьким ставленям до журналістів. Так у липні 2016 року під час засідання  Новозаводського суду народний депутат-радикал Олег Купрієнко заборонив чернігівському журналісту Андрію Тітку знімати його на камеру. Разом із тим Купрієнко «тикав» журналісту, погрожуючи викинути камеру у вікно.

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість север 2019-07-11 08:43:02

ЭТО БЫВШИЙ АДВОКАТИШКА АФЕРИСТ,

Гість Валерій 2019-07-11 09:03:38

Вигнали з "тріском". Через самоусунення від партійної роботи, бо його цікавили тільки гроші. А які можуть бути гроші, якщо РПЛ йде геть (в історію українського парламентаризму), вичерпавши свій ресурс в очах свідомого електорату.

Гість Валерій 2019-07-11 09:05:25

...і не просто аферист, а розумний і дуже хитрий аферист.

Гість Наталія 2019-07-11 09:11:59

В фейсбуці пише, що довгі роки "заносив хвости" за Ляшком, а я неодноразово бачила,як сам вів себе як великий пан!!! і змушував свою "свиту" носити свої власні "хвости")))))