Вівторок, 16 квітня 2024, 08:15
Повна версія сайту
;

У виборчому бюлетені у 208 окрузі буде 3 кандидати із прізвищем Давиденко

13:23 11.07.2019    Коментарі  
 

У виборчому бюлетені у 208 окрузі буде 3 кандидати із прізвищем Давиденко. Сьогодні Центральна виборча комісія опублікувала дані про реєстрацію кандидатами в народні депутати Давиденка Антона Миколайовича та Давиденка Артема Миколайовича.

Про це повідомляє UA:Чернігів.

Самовисуванець  Давиденко Антон Миколайович - 28-річний киянин, безпартійний, працює митним брокером у ТОВ "Леві Логістик".

Давиденко Артем Миколайович – теж самовисуванець, безпартійний. Йому 31 рік, живе у Києві, працює інженером у міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни).  

Нагадаємо, 21 червня ЦВК зареєструвала кандидатом нині діючого депутата Валерія Давиденка. По цьому округу він пройшов до Верховної Ради  у 2014 році  від партії Всеукраїнське аграрне об’єднання «Заступ». Потім приєднався до «БПП». Нині йде на вибори як безпартійний.  Зареєстрована адреса проживання – місто Носівка. Валерію Давиденку 46 років. За даними сайту електронних декларацій, є кінцевим бенефіціарним власником сільгосппідприємств  «Агродім», «Блок Агросвіт», «Кіпті», ТОВ «Регіон-2007» та  «AGROREGION S.A.R.L» й «Agroregion B.V.» з головними офісами в Нідерландах – всі підприємства зареєстровані на матір Валерія Давиденка.

Нагадаємо, у 207 окрузі у виборчому бюлетені буде 3-є повних тезок Євлахових.  


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає