Четвер, 28 березня 2024, 12:21
Повна версія сайту
;

Як у Чернігові масово «працевлаштовували» дітей

09:31 12.07.2019    Коментарі  
 

У місті Чернігів у Міському парку культури та відпочинку 06 липня 2019 р.  малечі міста запропонували стати на кілька годин дорослими.

Вже традиційно, влітку, до Чернігова  завітав міжнародний проект «Місто професій», організатором якого є Благодійний фонд «Місто професій».

Цього року на заході було представлено понад 65 професій!  

За правилами проекту кожна дитина на вході до імпровізованого міста отримувала паспорт, що давав право «влаштовуватись» на роботу.

Серед представлених професій  багато нових – ведучий прямих ефірів, лікар-ветеринар, працівник дорожньої служби, водій катка, візажист. Та, звичайно, вже традиційні, що користуються найбільшою популярністю – рятувальник, поліцейський, лікар,  військовослужбовець, касир залізниці, реєстратор РАГСу тощо.

Тетяна Люлька, ідеолог проекту:

«Важливо відмітити, що цього року 60% професій, що представлені – це державні структури. Не без гордості про це говоримо, бо пять років ми намагались досягти саме таких показників. Міністерства, що підтримують проект, активно долучились до представлення державних структур.

Я щиро вдячна усім, хто підтримав проект і долучився до формування нації свідомого вибору.

Наша мета, щоб кожна дитина мала можливість реалізувати свій потенціал обравши улюблену справу.

Було видано понад 3,5 тисяч паспортів юним українцям. І я дуже хочу вірити, що ці діти зможуть бути щасливими займаючись в майбутньому улюбленою справою»!

Головний акцент «Міста професій» у 2019 році – це професії, що пов’язані з технологіями та наукою.

Заплановано відвідати понад 20 міст та познайомити дітей з актуальними професіями.


Автор: Проект «Місто професій»
Коментарів ще немає