Субота, 27 квітня 2024, 01:38
Повна версія сайту
;

Як виглядатиме новий басейн на Савчука?

09:01 15.07.2019    Коментарі  
 

Цей довгобуд з’явився на вулиці Савчука ще у 1988 році. 5 років тому недобудову з аукціону викупила будівельна компанія. Невдовзі тут мають відтворити сучасний спортивно-оздоровчий комплекс з басейном. 

Як повідомив генеральний директор компанії забудовника, завершити будівництво планують вже незабаром.

Віктор Вереша, забудовник: «Розпочинав будувати цю будівлю комбінат «Чернігівпромбуд», був у нас колись такий в місті. Ми придбали його на аукціоні, як вже незавершене будівництво. Плануємо добудувати до кінця цього року. Зараз підбираємо технологічне обладнання».

Басейн має запрацювати в наступному році.

Віктор Вереша, забудовник: «До початку сезону плавання в Десні, я вважаю, що ми повинні кров з носа його запустити».

Потреби такого об’єкту у Чернігові не викликає сумнівів, адже на разі публічний басейн на 300-тисячне місто лише 1.

Зараз на об’єкті завершуються монтажні роботи. Окрім власне басейну, тут планують обладнати повноцінний оздоровчий комплекс.

Віктор Вереша, забудовник: «Буде доросла зона та дитяча, яку я назвав лягушатник, бо вона така міленька. Довжина басейну 25 м, 6 доріжок, глибина буде 1,50 м. Передбачені тренажерні зали, спа-салони, тобто весь спектр спортивно-оздоровчих послуг».

Басейн та оздоровчий комплекс розташується на двох нижніх поверхах, 3 верхні займатимуть квартири. Об’єкт розташований неподалік міського парку та пляжу «Золотий берег», може стати важливим елементом оздоровчо-спортивної інфраструктури міста.

На паспорті будівництва зазначено, що тут передбачено створення 12 робочих місць та облаштування автономного джерела теплопостачання.

Сюжет телеканалу "Дитинець"


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає