П'ятниця, 19 квітня 2024, 23:50
Повна версія сайту
;

На території чернігівської школи №13 відкрили новий футбольний майданчик

09:49 17.07.2019    Коментарі  
 

На території Чернігівської ЗОШ №16 (вул. Шевченка, 93) відучора функціонує новий спортивний майданчик. Він призначений для занять з фізкультури, гри у футбол та інших видів спорту. На цьому ж місці раніше знаходилося старе, вже непридатне для гри футбольне поле.

Майданчик реконструювали в рамках програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Фінансувався проєкт з державного та місцевого бюджетів: 600 тис. грн та 2,4 млн грн відповідно.

На офіційне відкриття майданчику запросили Чернігівського міського голову Владислава Атрошенка. За його словами, до кінця цього року в Чернігові буде реконструйовано 6 майданчиків подібного типу. Та звернувся з попроханням до учнів школи та майбутніх відвідувачів майданчику, щоб вони дбайливо ставилися до щойно відновленого спортивного об'єкту.

Розмір майданчику 42х22 м, а використовувати його можна в будь-яку пору року. Має сучасну огорожу, захисну сітку та штучне покриття італійського виробництва, стійке до зношення. 

У подальшому на майданчику зможуть займатися не тільки учні школи, а й дворові команди мікрорайону.

Нагадаємо, що в 2018 році проведено реконструкцію трьох футбольних майданчиків у школах №№ 1, 12 та 35. Цього року у різних районах міста відкриють ще 2 нових спортивних майданчиків.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає