Четвер, 25 квітня 2024, 18:29
Повна версія сайту
;

Чернігівка отримала два роки умовного терміну за те, що вкусила патрульного

11:02 18.07.2019    Коментарі  
 

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 18.07.2019 обвинувачену, 1995 року народження, визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, а саме в умисному заподіянні працівнику правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури в судовому засіданні доведено, що 13 вересня 2018 року близько 23 години 30 хвилин обвинувачена, перебуваючи на вулиці неподалік будинку № 120, що по просп. Миру в м. Чернігові, під час виконання поліцейською взводу № 1 роти № 2 батальйону УПП в Чернігівській області капралом поліції своїх службових обов’язків по охороні громадського порядку та реагування на інформацію з приводу вчинення бійки за вказаною адресою, вкусила потерпілу в ділянку кисті лівої руки, чим спричинила останній тілесні ушкодження у вигляді рубця м’яких тканин лівої кисті в проекції 1-ї п’ясткової кістки по зовнішній поверхні, що згідно висновку судово-медичної експертизи відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що не спричинили короткочасного розладу здоров’я.

В судовому засіданні обвинувачена вказала, що винною себе не вважає, однак розповіла, що дійсно вкусила патрульну. Зі слів дівчини, зробила вона це через грубу поведінку до неї з боку поліцейських.

Незважаючи на невизнання вини обвинуваченою, суд, за наявності беззаперечних доказів, дійшов до висновку про наявність в її діях складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України. Вироком суду жінку засуджено за ч. 2 ст. 345 КК України до покарання у виді 2 років обмеження волі. Також, суд дійшов до висновку про можливість виправлення обвинуваченої без ізоляції від суспільства та звільнив останню від призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк у 2 роки.


Автор: За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури
Коментарів ще немає