П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:30
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині загорілося жито на полі та вантажівка, що перевозила зерно

15:48 22.07.2019    Коментарі  
 

22 липня о 10:28 до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу посівів сільськогосподарських культур на полі загальною площею 130 га ПП “Червонянські аграрні інвестиції”, що біля с. Билка Коропського району.

На місце пригоди оперативно було залучено сільських вогнеборців з Рождественського та Атюші, а також два відділення 9-го Державного пожежно-рятувального підрозділу У ДСНС України у Чернігівській області. Спільними зусиллями об 11:00 вогонь було остаточно приборкано.

Внаслідок пожежі знищено посіви жита на корені площею 10 га, шини причепа та 2 шини вантажного автомобіля КАМАЗ-55102, пошкоджено окремі конструктивні елементи транспортного засобу.

Попередня причина виникнення пожежі - налипання залишків рослинності на випускний колектор автомобіля. Жертв та постраждалих немає.

Загалом на гасіння було залучено 5 одиниць техніки та 13 чоловік, з яких від У ДСНС в області - 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. На місце пожежі працює мобільна оперативна група Служби порятунку.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає