Субота, 20 квітня 2024, 10:55
Повна версія сайту
;

Чернігівський ЦНАП надає 221 послугу

12:21 23.07.2019    Коментарі  
 

Майже 1600 адміністративних послуг надається щодня у Центрі надання адміністративних послуг міста Чернігова. Такі дані навів начальник Управління адміністративних послуг Микола Овсяник під час звіту на щотижневій ранковій нараді в Чернігівській міській раді.

Кількість адміністративних послуг, яких можна отримати в ЦНАП (вул.Рокоссовського,20а), постійно збільшується. Наприклад, віднедавна ЦНАП почав здійснювати державну реєстрацію актів цивільного стану – шлюбів, розлучень та народження дітей.

Станом на липень налічується 221 адміністративна послуга, ознайомитися з ними можна за посиланням. Якщо порівняти з ЦНАПами в інших містах, то тільки 8% з них надають більше 200 послуг.

Найбільш популярні послуги за 6 місяців 2019 року: надання відомостей про склад сім’ї та/або зареєстрованих у житловому приміщені/будинку осіб, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, реєстрація/ зняття з реєстрації місця проживання особи та ін.

Нагадаємо, що частину адмінпослуг можна отримати за допомогою електронних сервісів на веб-порталі https://www.admincher.gov.ua/.

Зокрема, вже зараз до 30% відвідувачів приходить після запису онлайн, за електронною чергою.

За перше півріччя до ЦНАП надійшло майже 228 тис звернень. Вони стосувалися видачі документів, консультацій та заяв. Середньомісячна кількість звернень становить 38 тис, порівнюючи з минулим роком кількість звернень зросла на 8 тис.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає