П'ятниця, 26 квітня 2024, 02:35
Повна версія сайту
;

Чернігів патрулюватимуть нацгвардійці

11:55 02.08.2019    Коментарі  
 

З початку серпня у Чернігові військовослужбовці Нацгвардії України вперше заступили на охорону публічного порядку у складі самостійних патрулів. До цього вони несли службу разом із поліцейськими.

У новому форматі для забезпечення правопорядку залучено військовослужбовців, авто та службових собак. Під час патрулювання гвардійці екіпіруються та озброюються спецзасобами та штатною зброєю. Також вони отримали планшети, підключені до інформаційного порталу Національної поліції.

- Вперше з 2014 року на вулицях міста Чернігова на самостійне патрулювання виходять військовослужбовці Національної гвардії України. 1 серпня у сквері ім. Богдана Хмельницького відбувся розвід. Ми зорієнтували військовослужбовців, розказали про їхні завдання та як відбувається патрулювання згідно із законодавством. Гвардійці будуть забезпечувати громадський спокій у вечірній час доби, припинятимуть правопорушення та доставлятимуть до відділу поліції осіб, які вчинили правопорушення. Дії патрулів Нацгвардії координуються з поліцією Чернігівської області, - розповів начальник Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Андрій Тірон.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає