Четвер, 28 березня 2024, 20:36
Повна версія сайту
;

Подробиці ДТП на Масанах поблизу мосту

14:36 05.08.2019    Коментарі  
 

З 1-ї ночі до 10-ї дня у Чернігові  був перекритий проїзд на вулицю Незалежності з боку вулиці Любецької. Через це зранку утворилися затори. Про це UA:Чернігів сказала прес-офіцерка патрульної поліції області Анна Чернявська . Сталося це через те, що о 1-ій ночі під залізничним мостом у мікрорайоні Масани перекинувся КамАЗ з металобрухтом. При виїзді 49-річний водій вантажівки з маніпулятором наїхав на бордюр та перекинувся. Вантаж, який він перевозив – металобрухт, висипався на проїжджу частину. Також на дорогу витекло моторне мастило.

9-та ранку, вулиця Гагаріна, 5 у Чернігові.  Тут утворився затор через перекритий проїзд на вулицю Незалежності з боку вулиці Любецької. О 7.50, тут зіштовхнулися 5 машин.

Валерій Коломієць, учасник ДТП: «На Масанах під мостом машина перевернута. І тут був затор. Я став за «жигулями» і почув гуркіт ззаду. Не встиг повернутись, подивитись і якось зреагувати, і тут мене дід наздогнав на «шкоді». Понеділок – день тяжкий.»

Ігор Довженко, учасник ДТП: «Я о 10:00 маю бути в Києві. О 7:50 я тут застряг. Я стояв в заторі і почув ззаду гуркіт, а потім – поштовх. Всі нормальні здорові, всі адекватні, ніхто не п’яний. Вже пояснювальні написали, очікуємо повернення документів, щоб роз’їхатися.»

Водій машини, яка спричинила ДТП, говорити відмовився. Прес-офіцерка патрульної поліції області Анна Чернявська каже, на нього патрульні склали протокол, який направлять до суду.

Анна Чернявська, прес-офіцерка патрульної поліції області: «Водій 1969 року народження, керуючи автомобілем «джилі», відволікся від керування і здійснив зіткнення з автомобілями, які зупинились попереду. За попередньою інформацією водій – тверезий.»

Анна Чернявська каже, дорога під залізничним мостом у мікрорайоні Масани була перекрита через те, що о 1-ій ночі там перекинувся КАМАЗ з металобрухтом, який наїхав на бордюрний камінь. На цих фото ви бачите, як це було.

Анна Чернявська, прес-офіцерка патрульної поліції області: «Водій був тверезий, він на місці події залишився, він повністю визнав свою вину. Водій не постраждав, від швидкої допомоги він відмовився. На водія патрульні склали протокол за статею 164. Також всі документи будуть направлені на розгляд суду для прийняття відповідного рішення.»

Також з КамАЗу на дорогу витекло моторне мастило. Комунальники  засипали його піском. О 10-ій рух під мостом відновили.

Відео UA:Чернігів


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає