Четвер, 18 квітня 2024, 18:39
Повна версія сайту
;

У чернігівських школах створюють предметні кабінети з біології, фізики, хімії, мов та робототехніки

16:50 06.08.2019    Коментарі  
 

У новий навчальний рік - з новою якістю знань. Цьогоріч у чернігівських ЗОШ обладнують предметні кабінети з біології, фізики, хімії, лінгафонні кабінети та кабінети робототехніки.  Зокрема, у школі №29 створюється сучасний кабінет біології.

Роботами передбачається також капітальний ремонт класу. Після цього - придбання нових меблів, завезення нового сучасного обладнання та засобів навчання. Серед інтерактивного обладнання буде й мультимедійна панель, але це далеко не все - щодо іншого освітяни поки що тримають інтригу. Презентувати обладнання планують додатково після його встановлення. Воно дасть змогу викладачу проводити інтерактивну роботу з класом по предмету, доступно та якісно пояснювати матеріал, а учням отримувати сучасні умови здобуття знань, - пояснює перевагу створення таких кабінетів начальник міського Управління освіти Василь Білогура.

Зараз тут ще тривають будівельні роботи. У класній кімнаті вже замінені підлога та батареї, найближчим часом замінять вікна та двері. Обладнання кабінету - по завершенню цього. Але всі роботи будуть завершені до 1 вересня. 

Облаштування предметних кабінетів триває і в інших школах Чернігова. Наприклад, у ЗНЗ №30 – з хімії, ЗНЗ №32,33 – з фізики та ЗНЗ №22,31 - лінгафонних кабінетів. А нові класи з робототехніки, як ми вже розповідали, отримають школи №3,12,29 та 35.

Наразі всі чернігівські загальноосвітні навчальні заклади активно готують до старту нового навчального року.  Проводяться капітальні та поточні ремонти: кабінетів, коридорів, покрівель, санвузлів тощо.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає